Velkommen til høstens strikkedugnad

Fjorårets strikkelappeteppeaksjon var så vellykket at vi setter i gang i år også! Vi håper å få inn nok lapper til å lage minst tre store tepper som loddes ut til inntekt for syriske flyktninger i Mersin i Tyrkia. Loddsalg blir på nyåret og trekning rundt valentinsdagen 2016. Har du lyst til å bidra så sett igang!

Lappene skal ca være 15×15 cm, rillestrikket med garn som passer til pinne nr 3,5. Ensfarget, stripete eller mønster – det bestemmer dere selv. La det gjerne være igjen ca 20 cm garn i begynnelsen og slutten til sammensying. Andre strikkede eller heklede ting som egner seg for utlodding tas også imot.

Lapper og andre premier sendes til:
Kristin Devor, Fossumveien 800, 1359 Eiksmarka.
Frist for innsending er 20. desember.

Hvis noen vil strikke til barn (jakker, gensere, sokker, luer, skjerf), kan vi ta imot før 1.november og ta det med til flyktningene i Mersin.

Og til sist: vi har endel garn nå, og kan bidra hvis det er noen som vil strikke men ikke har anledning til å kjøpe garn. Gå tur til Kristin på Brunkollen i Bærumsmarka og få med garn hjem, eller send en e-post til solidaritetsnoster@gmail.com så kan vi avtale levering ev. sende i posten.

Strikkedugnad

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s